Literatura

27. dubna 2006 v 21:06 | Převzato z webu |  Literatura
Literatura:
1. Adirádža Dása: The Hare Krishna Book of Vegetarian Cooking, Bhaktivedanta Book Trust, 1989
2. Richard Lacey: "The History of Mad Cow Disease", Cypsela Publications, 1995
3. Thomas H. Huxley: "Man's Place in Nature"
4. "The Four Soul Killers", Gnostic Orthodox Church, St. George Press, 1979
5. viz [1]
6. Rambhoru Déví Dásí: "Food for Peace - Supersimple Vegetarian Cooking for Everyone", Freedom Press, Vrindavan, India, 1994
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 vishnu vishnu | E-mail | 20. prosince 2007 v 22:45 | Reagovat

Možná by chtělo zmínit i knihy od českých autorů zabývajících se aspekty vegetariánství. Jak kuchařské tak i ty, co vedou člověka k tomu, aby se alespoň zamyslel nad svým pohledem na (ne)vegetariánství .

2 *** *** | 30. prosince 2007 v 10:27 | Reagovat

Sohlasim

3 Lukáš Lukáš | E-mail | Web | 8. ledna 2008 v 16:41 | Reagovat

jj, celou rubriku předělám. dík za info

4 Vishnu Vishnu | E-mail | 9. ledna 2008 v 10:01 | Reagovat

Děkujeme :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama